Hamachi Yapılandırma Hatası

Hamachi programı çalıştırmak istediğinizde ya da açma sırasında yapılandırma hatası alıyorsanız bu sorunun nedenini ve çözüm yolunu sizlere sunacağız.

Yapılandırma hatasının neden bilgisayarınızda aldığınızın bilgisini vermek istiyorum. Programda yapılandırma hatasının nedeni kullandığınız Hamachi programında dosya veya birçok dosya yanlış yapılandırdığından dolayı yazılım bilgisayarınızda açılmayacaktır. Bu yanlış yapılandırma sizin yaptığınız yanlış ayarlamalardan olabileceği gibi bir ya da bir kaç dosyanın hasar görmesinden değişmesinden de kaynaklanıyor olabilir.

Hamachi Yapılandırma Hatası

Bu sorunun çözümü ise bilgisayarınızda yapılandırılmış hatalı dosyaları silerek tekrar Hamachi programını çalıştırıp yeni bir yapılandırmanın otomatik olarak oluşmasını sağlamak olacaktır.

Bilgisayarınızda Başlat menüsüne tıklayınız Çalıştır / Programları ve dosyaları ara alanına %appdata% yazarak çıkan Roaming klasörünü açınız.

Karşınıza çıkan pencerece Appdata / Local klasörüne giderek burada bulunan klasörünün içerisine girerek burada yer alan tüm dosyaları tamamen siliniz. Burada sildiğiniz dosyalar yanlış yapılanmış dosyalar olduğundan dolayı siz bu hatayı alıyorsunuz.

Bu dosyaları silerek programını tekrar çalıştırdığınız Local klasörü içerisinde yeni ve doğru yapılandırılmış dosyaları kendisi oluşturacak ve siz bu hatayı artık almayacaksınız. Bilgisayarınızda ilerleyen günlerde bu hata yine tekrarlarsa anlattığımız yöntemi tekrar uygulayabilirsiniz.

Local / Hamachi klasöründe sadece içerisinde bulunan tüm dosyaları sileceksiniz. Kendi klasörünü silmeyiniz, klasör kalacak siz sadece içerisinde bulunan tüm dosyaları sileceksiniz. Tümünü seçmek için CTRL+A tuşuna basarak dosyaları silebilirsiniz. Bu husulara özelliklere dikkat etmeniz hatanın çözümü için gereklidir.

Kategori: Yazılım Etiket:

Yorum Yazın

Alt taraftan yorum yazabilirsiniz. Sorunuz varsa yine buradan sorabilirsiniz, moderatörler sorunuzu cevaplayacaklardır.

2 Yorum

  1. Feridun Önata 5 Eylül 2017

    Sorun çözüldü.

    1. Moderatör 5 Eylül 2017

      Bilgilendirme için Feridun Bey teşekkür ederiz.